lördag 15 december 2012

Julen kommer med stormsteg..

Tyckte det var gott om tid till jul men så insåg man att oj om två veckor är det jul! Som tur var har jag i år insett att jag ALLTID är ute i sista minuten och handlar så jag beställde en hel del via nätet och annat har jag redan köpt, så i år står jag inte på Åhléns City dagen innan julafton! Konstigt det kommer att kännas! :)

Har dessvärre inte haft tid eller ja tänkt på att kolla efter nya julgardiner så jag löste det på mitt sätt. Har en enkel vit kappa i köket. Nu har jag en med röda hjärtan! :)


Före

Efter  
Ja visst vart det finare och lite juligare? Ursäkta de dåliga bilderna men det är fotat på kvällen och med mobilen, det blir ju tyvärr inte alltid så bra men ja man ser ju i allafall att det vart finare.

Hur jag gjorde? Jag tog lite röda skumark och klippte ut hjärtan i det, ja jag hade en pepparkaksform som mall. Sen när jag gjort alla stor hjärtan vek jag ihop dem och klippte ut ett hjärta inuti som jag sedan satte under. Tillslut satte jag fast det med tunn dubbelhäftande tejp. Så efter jul kan jag enkelt ta bort dem!
  
Skum arken
Sen när jag ändå höll på med häjrtan gjorde jag andra hjärtan att hänga i granen, på bilden är de ännu vita men jag håller på att måla dem lila, granen i år är nämligen väldigt rosa.
Det är sådan där lufttorkande jättelätt papperslera jag har använt.  Bara att kavla ut, ta ut form.
 Lägga på lite spets och kavla lite mera och ta ut hål.
Sen torka och ja nu ska jag måla dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar