söndag 13 maj 2012

Lampa, lys lilla lampa lys

Har varit sjuk en tid och inte uppdaterat nu är jag på bättring och kan lägga upp det jag orkat göra.
Hallen är färdigmålad i rosa dock ska en klädhängare upp, en ny spegel och så lite dekoration.
Har försökt hitta knoppar till de 4 skåp som står i hallen men det är inte så lätt om man vill ha lite roliga knoppar i färg, utan mässingsbricka. Hittade hur mycket änglar och grå beige knoppar som helst men nej det var inte det jag ville ha. Får söka vidare.

Har funderar på lampa men inte heller hittat någon, hallen är ganska mörk i sin rosa mudering så de flesta lampor lyser inte upp tillräckligt och jag gillar inte takplafonder, köpte en radda spotlights men hej och hå då skulle man in i elsladdarna och fixa och nej det vågar inte jag ge mig på så jag gjorde en lampa själv. Så här ser den ut om natten då den lyser.
Det är en stomme jag köpte på Lagerhaus som jag klätt med lite tyg, tråd och papper.
Så här ser den ut i annat ljus. 
Nu har jag en halllampa som ger bra ljus, måste dock byta ut den där glödlampan, saknar de gamla klotlamporna som inte sticker ut så mycket.


Funderar på att låta svalorna gå igen på väggen bakom innerdörren jag har... funderingar än så länge får se hur det blir.

Nu ska jag måla klart sängbordet. Har fått ett gammalt 50-tals sängbord som dock var lite missfärgad i lådan och det bruna passade inte in i sovrummet som går i vitt, svart, turkost. Så jag har målat det vitt. Ska dekorera det lite också.
Kommer verkligen inte överens med blogger längre, får inte till bilderna som jag vill ha dem och ser dem i kodningen/skrivläget... så ni får ursäkta att det ser fult ut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar