söndag 22 april 2012

Lite mer färg i tillvaron

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Flyttade vid årsskiftet och det var mycket innan flytt och efter så det har mest blivit packa upp och ner och inte så mycket baka, pyssla eller så.
Senaste projektet som inte är riktigt klart ännu var min hall i denna lägenhet jag flyttade till.
Så här såg den ut först:
Em ganska ful smutsgul färg, lite svårt att få tydlig på fotot. Till och med elementet i samma färg! Golvet är en gammal korkmatta så ja det kändes väldigt trist och smutsigt. 
Här är den nya färgen, inte riktigt klart på bilden där det fortfarande är tejp runt endel kanter och elementet vart vitt och alla lister etc vart nymålade i vitt. Mycket gladare färg i alla fall. 
Försöker hitta rätt klädhängare att sätta upp och hylla samt bänk att sitta på. Ska gå i vitt, guld och lite turkost (alla rum har något turkost). 
Min mamma kom förbi när det var färdigmålat och jag väntade och väntade på att hon skulle upptäcka det och säga något.. Men nej inget sades så jag fick fråga ser du inte att det är målat? Hon tittade upp och såg sig omkring och sa att jomen det var det ja, hon tyckte dock att det var så fint som det skulle att hon bara hade tänkt att så här ska det vara. Visst var det finare än det gula, det hade hon förträngt. 
Så ibland målar man till det så bra att det bara smälter in! *fniss*

Sen ska även mattan bytas och rummet man ser in i lite med medaljongtapeter ska också målas, tror det blir grått, ska bli litet arbetshörn i det, tapeten nu håller på att lossna ifrån väggen och är trasig. 
Skåpen i köket och hallen håller jag på att spackla igen gamla hål på från de dörrhandtag som var från 50-talet som suttit där men försvunnit... Just nu är det dörrknoppar i guld med mässingsbrickor.. jättefint! ;-) Inte.. Återkommer med uppdatering på det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar