söndag 29 december 2013

Grattiskort och julen

Nu har julen passerat, nu står nyåret inför oss!
Ett nytt år laddat med nya händelser, ser fram emot vad det har att erbjuda. Tänk att man alltid lär sig något nytt varje år. Är det inte pyssel, recept eller om andra kulturer så är det annat.

Jag har under december lärt mig göra rullrån! Det är jag stolt över, fina vart de med. Iakttog storasyster noggrant och gjorde ett par efter det. Dock är jag inte så förtjust i rullrån så jag lät henne behålla dem.

Det vart en del bakande i år men inte så mycket förutom Rullrån vart det pepparkakor, hallon och blåbärskola och så nougatchoklad cornflakes godis. Ja ett pepparkakshus vart det också. I år vart det köpe ifrån IKEA som jag dekorerade. Tyvärr dålig bild.


Sen efter jul fyller lilla mor år så då vart det att göra kort till henne också. Hon gillar naturen och blommor så det vart lite jordnära färger med en avvikande blomma. Pappret i vitt med text och blommor på är en sida ur en gammal Svensk Flora, ovanpå det är det ett egenmålat grönt papper med stämplad text på. Grattis är skrivet med stämpelbokstäver och datumet med en datumstämpel. Pappret med klocka är Preintery Collection "Emperor", det blommiga i bak är ifrån Provo Craft och heter Pressed Flora.
Vart nöjd med det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar